Як отримати запрошення на червоний хідник Каннського кінофестивалю
Як отримати запрошення на червоний хідник Каннського кінофестивалю

Як отримати запрошення на червоний хідник Каннського кінофестивалю

77-й Каннський кінофестиваль добіг кінця, під час якого ми слідкували не тільки за кіноновинками, а й червоним хідником, який традиційно збирає зірок світового масштабу. Серед гостей цьогорічного фестивалю була українська модель Софія Згоба&Ясонька. 18-річна «Міс Інтернешнл Україна — 2023» Софія Згоба&Ясонька, відома як Yàsonnka сяяла на червоній доріжці в білій сукні з відкритою спиною прикрашеною кристалами Swarovski від бренду Gattinolli by Marwan. Образ дівчини доповнювали ювелірні вироби від Bulgari.

Як отримати запрошення на червоний хідник Каннського кінофестивалю - Фото 1

На червоному хіднику Канн українка зʼявилася не просто так. Yàsonnka бере участь у реаліті-шоу від Netflix. Також модель зустрілася з продюсеркою останнього фільму Жан-Клода Ван Дамма, Ельвірою Гавриловою, і веде переговори з голлівудським режисером та продюсером щодо головної ролі у повнометражному фільмі, реліз якого заплановано на осінь цього року. Ми поспілкувалися з українською моделлю, аби дізнатися про перші враження від Каннського кінофестивалю та її карʼєрні плани. 

Як ви потрапили на Каннський кінофестиваль? Якими були ваші перші враження? 

Я отримала запрошення від продюсерів Netflix. Це було щось нове, тому я здивувалася масштабам і відчула гордість за себе. 

Як отримати запрошення на червоний хідник Каннського кінофестивалю - Фото 2

Запрошення в Канни — показник для мене, що я на правильному шляху.

З якими труднощами ви зіштовхувалися на шляху до успіху?

Свою кар’єру я почала ще в 13 років. І шлях цей був дуже тернистий: від перших фотосесій до першого скла у взутті. Важко було усвідомлювати, що мета, до якої я прагнула, давалася мені дорогою ціною. Та з часом я дійшла висновку, що не треба тривожитися, бо життя дуже коротке.

Як українка, я навчилася жити з розумінням того, що всі події поза планом — це досвід. А от стан щастя, навіть за таких обставин, — це свідомий вибір кожного. 

Чи плануєте ви знову зʼявлятися на червоному хіднику Каннського кінофестивалю? 

Не події викликають у нас емоції, а те, як ми їх сприймаємо. Я завжди відчуваю тотальне щастя. А сам по собі червоний хідник є лише показником результату моїх старань

Як отримати запрошення на червоний хідник Каннського кінофестивалю - Фото 3

Як ви підтримуєте свою репутацію і залишаєтесь затребуваною моделлю? 

Як казала Джиджи Хадід: «Коли ви за щось беретеся, намагайтеся бути наймилішою й найпрацьовитішою в світі, інакше обов’язково знайдеться хтось, хто вас у цьому випередить!» Тому я викладаюся на всі сто відсотків. І прагну до того, аби в першу чергу Я, а не бренд чи агентство, була задоволена результатом.

Моя наполегливість — це і є моя репутація.


Джерело матеріала
loader