Джастін Тімберлейк зупинив концерт, помітивши фанатку, якій стало погано під час шоу
Джастін Тімберлейк зупинив концерт, помітивши фанатку, якій стало погано під час шоу

Джастін Тімберлейк зупинив концерт, помітивши фанатку, якій стало погано під час шоу

Про це повідомляє Daily Mail.

43-річний американський співак Джастін Тімберлейк перебуває у світовому турі The Forget Tomorrow. У рамках цього туру 1 червня він виступив у Moody Center в місті Остін, штат Техас, США.

Під час виконання свого хіта 2002 року Cry Me A River музикант раптово перервав шоу. Стоячи на сцені, Тімберлейк почав махати охоронцям, помітивши фанатку, який стало зле. Він призупинив виступ та попросив увімкнути світло в залі.

"Вибачте, одну секунду, одну секунду. Нам потрібна допомога прямо тут, приблизно за п’ять рядів назад", – сказав Тімберлейк зі сцени, що потрапило на відео.

Тімберлейк почекав кілька хвилин і зрештою сказав: "Ви в порядку?". Почувши відповідь із залу, він додав: "О, без проблем. Добре, у нас все гаразд".

Тімберлейк зааплодував і відвідувачі концерту долучилися до нього.

Один з відвідувачів концерту пізніше уточнив, що допомоги потребувала жінка перед ним. Зараз вона в порядку. Поруч із нею під час інциденту на концерті були лікарі, які доглядали за нею, поки інші намагалися привернути увагу Джастіна Тімберлейка.

Що сталося з жінкою, через що їй знадобилася медична допомога, невідомо.

Тур The Forget Tomorrow проходить на підтримку шостого сольного альбому Тімберлейка Everything I Thought It Was, який вийшов у березні. Це перший сольний альбом співака за останні шість років після альбому 2018 року Man of the Woods. Тур розпочався 29 квітня у Ванкувері. Загалом заплановані шоу в Німеччині, Бельгії, Великій Британії, Нідерландах, Данії, Швеції та Франції. Тур завершиться 20 грудня в США.

Минулого року на концерті американської співачки Тейлор Свіфт у Ріо-де-Жанейро через екстремально високу температуру повітря померла 23-річна фанатка. Шанувальники та політики припускають, що смерть дівчини пов’язана з сильною спекою. Відвідувачі концерту скаржилися, що їм не дозволяли брати воду на стадіон, попри задуху. 



Джерело матеріала
loader