«Фуріоза»: новий фрагмент показує повну трансформацію Ані Тейлор-Джой у Фуріозу
«Фуріоза»: новий фрагмент показує повну трансформацію Ані Тейлор-Джой у Фуріозу

«Фуріоза»: новий фрагмент показує повну трансформацію Ані Тейлор-Джой у Фуріозу

У мережі з'явилося коротке відео пригодницького екшну «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», що показує героїню Ані Тейлор-Джой без волосся та з залізною рукою. Як гадаєте, вона схожа на ту Фуріозу, яку зіграла Шарліз Терон?

Події приквела блокбастера «Шалений Макс: Дорога гніву», де Макса та Фуріозу втілили Том Гарді й Шарліз Терон, показують, що, коли світ занепав, юну Фуріозу викрадають із Зеленого Місця Багатьох Матерів та віддають до рук великої Байкерської Орди на чолі з Дементусом. Пробираючись разом Пусткою, вони натрапляють на Цитадель Несмертела Джо. Поки два тирани воюють за панування, на Фуріозу чекає багато випробувань у спробі віднайти шлях додому.

Жорстокі випробування, які випадають на долю головної героїні, перетворять її на ту Імператрицю Фуріозу, яку ми добре знаємо з попередної частини хітової франшизи режисера Джорджа Міллера, і в новому фрагменті ми бачимо це її остаточне перетворення, яке також захоплює Дементуса.

«Фуріоза»: новий фрагмент показує повну трансформацію Ані Тейлор-Джой у Фуріозу - Фото 1

Роль Дементуса грає Кріс Гемсворт, він же бог Тор з блокбастерів Marvel. Його теж непросто впізнати з цим носом та гримом. Хто знає, можливо, «Фуріоза» отримає номінацію на премію «Оскар» за свої зачіски та грим.

Купуйте квитки на фільм «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» на нашому сайті. Попереджаємо, що вікове обмеження стрічки в прокаті 18+.

Джерело матеріала
loader