Кентоні танцюють на балі у новому фрагменті третього сезону «Бріджертонів»
Кентоні танцюють на балі у новому фрагменті третього сезону «Бріджертонів»

Кентоні танцюють на балі у новому фрагменті третього сезону «Бріджертонів»

На честь прем'єри нових серій хітового костюмованого серіалу «Бріджертони» від платформи Netflix пропонуємо подивитися чарівний фрагмент за участю головної пари минулого сезону Кейт та Ентоні, також відомих як Кентоні.

Творці серіалу «Бріджертони» на чолі з Шондою Раймс, що засновується на серії популярних романів Джулії Квін, вирішили порадувати шанувальників головної пари другого сезону Кейт та Ентоні Бріджертонів (Сімон Ешлі та Джонатан Бейлі), повернувши їх у нових серіях (на відміну від Дафни та Саймона).

У першій серії нового сезону, що називається «Вихід із тіні», леді Денбері (Аджоа Андох) знову влаштувала свій шикарний бал, що відкриває сезон у вищому суспільстві Лондона, і, звичайно, запросила туди Бріджертонів на чолі з віконтом та віконтесою. І, як показує сцена вище, їхнє кохання та пристрасть стали ще сильнішими після одруження.

Кентоні танцюють на балі у новому фрагменті третього сезону «Бріджертонів» - Фото 1

Ця сцена одразу змушує пригадати той їхній танок у фінальній серії другого сезону під інструментальну версію пісні Тейлор Свіфт «Бріджертони».

Перші чотири серії третього сезону «Бріджертонів», де головною парою виступають Пенелопа Фезерінґтон та Колін Бріджертон, вийшли на Netflix 16 травня. Другу частину сезону ми зможемо побачити 13 червня.

Джерело матеріала
loader