DOROFEEVA та Лебіга презентували спільний трек та побили онлайн-рекорд українського Twitch
DOROFEEVA та Лебіга презентували спільний трек та побили онлайн-рекорд українського Twitch

DOROFEEVA та Лебіга презентували спільний трек та побили онлайн-рекорд українського Twitch

Українська співачка DOROFEEVA та блогер Міша Лебіга випустили спільний трек "А я все плакала". Презентація пісні відбулася на Twitch-каналі Наді у прямому ефірі. Вперше в історії музичних релізів в Україні прем'єра відбулася на платформі для відеотрансляцій.

Блогер та співачка провели благодійну презентацію пісні. Вони поставили собі за мету зібрати гроші для постраждалих від обстрілу в Чернігові та на FPV-дрони для військових.

Фото: Скріншот Twitch

Стрім зірок побив рекорди україномовної платформи Twitch. Виконавцям вдалося зібрати 5,4 млн. донатів. В онлайні було одночасно 57 тисяч людей – це новий рекорд для стрімера Лебіги (попередній – 34800 глядачів). Під час ефіру вони презентували фіт, показали ексклюзивні кадри з бекстейджу кліпу, спілкувалися із глядачами, розіграли унікальні лоти. DOROFEEVA та Лебіга від себе надіслали по 100 тисяч гривень на збір.

«57 тисяч глядачів, рекорд українського твіча зібрано 5 мільйонів гривень, 50% на АЗОВ, 50% на Чернігів. У мене шок! Люди, ви неймовірні 5 мільйонів за 1.40 хвилини!», – емоційно прокоментувала стрима Надя.

DOROFEEVA та Лебіга презентували спільний трек та побили онлайн-рекорд українського Twitch - Фото 1

Щодо пісні, її писали одразу кілька відомих виконавців, зокрема самі DOROFEEVA та Лебіга, а також Михайло Кацурін та продюсер Іван Клименко. "А я все плакала" - романтично-іронічний трек, який лише за одну ніч став лідером стрімінгових платформ.

Відео знімав режисер Леонід Колосовський у стилі 80-х. Зокрема, у кліпі приховано чимало символів. Героїня Дорофєєва із заплаканими очима ховає свій смуток і тугу за букетом червоних троянд, герой Міши намагається достукатися до людських сердець своїм щирим стендапом.

Джерело матеріала
loader