Що їсть Зендея на сніданок, обід і вечерю
Що їсть Зендея на сніданок, обід і вечерю

Що їсть Зендея на сніданок, обід і вечерю

Дивлячись на бездоганно струнку, без грама зайвого жиру, фігуру Зендеї, спадають думки про якусь особливу дієту. Однак у харчуванні Зендеї немає особливих правил, крім одного — вона ніколи не їсть м`ясні продукти.

Зірка «Дюни» Зендея відмовилася від вживання м`яса ще в 11 років, коли разом із батьком проїжджала повз скотобійню. Відтоді вона дотримується рослинної дієти. Однак вона не веганка, тому може їсти молочні продукти.

Що їсть Зендея на сніданок

Їсти одразу після пробудження Зендея не любить, тому її сніданок припадає на пізніший час. Найбільше вона любить панкейки з цілозернового борошні зі свіжими ягодами та «Нутеллою».

Що їсть Зендея на обід

Найчастіше в обідній час акторка перебуває на знімальному майданчику і зазвичай перекушує локшиною з гострим соусом.

Хоча у Зендеї божевільний графік, вона майже не вживає каву та енергетичні напої. Замість цього вона віддає перевагу домашньому лимонаду зі свіжих лимонів і цукрового сиропу. 

Що їсть Зендея на вечерю

На вечерю Зендея воліє готувати свій фірмовий рисовий салат. У цьому простому рецепті вона поєднує коричневий рис, овочевий бульйон, оливкову олію, тушковані овочі (цибуля, кабачки, гриби та морква), лимонний сік, сіль і перець.

Досить часто вечорами вона замовляє вечерю в таких закладах швидкого харчування, як Chick-fil-A або Los Burritos, зазначаючи у своєму замовленні, щоб усю їжу було приготовано без використання м`яса або м`ясних продуктів.

 

Улюблений десерт Зендеї

Зендея обожнює морозиво і зізнається, що могла б їсти його постійно.


Джерело матеріала
loader