Що ми знаємо про нову дівчину Бреда Пітта Інес де Рамон
Що ми знаємо про нову дівчину Бреда Пітта Інес де Рамон

Що ми знаємо про нову дівчину Бреда Пітта Інес де Рамон

Після гучного розлучення Бреда Пітта з Анджеліною Джолі мережею поширювалося чимало чуток про нові стосунки актора. У вересні 2022-го багато хто навіть пророкував ймовірний зв’язок зірки з моделлю Емілі Ратаковскі, адже їх часто бачили разом на побаченнях. Однак у листопаді того ж року виявилося, що чоловік розпочав інші стосунки. Його обраницею виявилася Інес де Рамон — колишня дружина зірки «Щоденників вампіра» Пола Веслі. Чимало джерел, наближених до Бреда Пітта, стверджували, що роман між парою несерйозний, проте впродовж року ми ставали свідками зміцнення зв`язку між парою. 

Уперше Бреда Пітта та Інес де Рамон помітили на концерті ірландського співака Боно в листопаді 2022 року. Деякі американські видання, зокрема The Daily Mail, зазначили, що жінка довгий час працювала в команді актора. Однак основна спеціальність Інес пов’язана із ювелірною справою. Згідно з її профілем у LinkedIn, вона обіймала посади в ювелірному відділі Christie`s і люксовій швейцарській ювелірній компанії De Grisogono. Зараз жінка є віцепрезиденткою бренду Anita Ko Jewelry, прикраси якого обожнюють одягати Гейлі Бібер, Кортні Кардаш’ян та інші голлівудські знаменитості. 

До стосунків із Бредом Піттом де Рамон три роки була в шлюбі з Полом Веслі. У 2018 актор опублікував світлину, на якій пара усміхалася поруч із Джессікою Зор і Ніною Добрев, тим самим підтвердивши чутки про роман з Інес. 

Що ми знаємо про нову дівчину Бреда Пітта Інес де Рамон - Фото 1

Згодом Веслі та де Рамон часто з’являлися на фото з Ніною Добрев. Колега Пола по серіалу «Щоденники вампіра» стала подругою їхньої сім’ї: вони разом зустрічалися на різноманітних заходах і влаштовували спільний відпочинок в горах.

 

 

У 2022-му пара, однак, розлучилася, заявивши про розбіжності в поглядах. Пережити цей момент якраз таки й допомогли стосунки з Бредом Піттом. Вони неабияк підтримували одне одного під час своїх розлучень. 

«Бред та Інес фактично зблизилися через розлучення і налаштовані досить серйозно. Вона зустрічалася з більшістю його дітей», — розповіло джерело, близьке до актора.

Знайомі та друзі Пітта ділилися, що пара проводить разом весь свій вільний час. Вони разом зустрічали Дні народження та Новий рік, і вже після свята Валентина 2024 року виявилося, що Бред та Інес почали жити разом. Свої стосунки пара не висвітлює, залишаючи все в таємниці, однак їхні близькі розповідають, що в чоловіка та жінки все серйозно. 

Як далі розвиватиметься роман, буде видно в майбутньому, але зараз можемо лише побажати щастя новій парі!


Джерело матеріала
loader