Сьомого лютого розпочало роботу перше «Міністерство Шаруми» в Одесі – заклад мережі Ministry Of Євгена Таллера та Спартака Велішаєва.
Нове «міністерство» знаходиться поряд з «Міністерством Чебуреків» на вулиці Катерининській, 8/10. Інтерʼєр закладу прикрашають вінтажні меблі, тематичні картини, прихований камін та впізнавана візитівка – рожевий холодильник.
До відкриття закладу в Одесі запровадили два нові види шаурми: Amsterdam з гливами, картоплею фрі, карамелізованою та маринованою цибулею, моцарелою та трюфельним айолі та Odesa з куркою, моцарелою, картоплею пай, айолі зі шрірачею, салатом Айсберг, маринованим огірком та зеленою цибулею. Як і в попередніх «Міністерствах Шаурми», інгредієнти смажать на вугіллі.
Згодом команда планує розширювати меню та впроваджувати стартери, основні страви та салати, а також додавати винну карту. Спочатку в Одесі, а після – і в «Міністерствах Шаурми» в Києві, розповів співвласник закладу Спартак Велішаєв. Наразі заклад в Одесі працює в тестовому режимі щодня з 11:00 до 22:00.
Тут ропонують такі страви:
- Шаурма BEIRUT – стегно курки обсмажене на грилі, салат Айсберг, мариновані огірки, свіжі томати, печений маринований перець, хумус, схуг, лаймовий та часниковий айолі – 225 гривень
- Шаурма MEXICO – суперсирна з обсмаженим на вугіллі стегном курки, гауда в панко, салатом Айсберг, свіжими томатами, хрумкою цибулею та трохи халапеньйо – 235 гривень
- Печений баклажан з горіховим соусом, лабне, краш-томатами, тахіні, гранатом та зеленою олією – 165 гривень
- Тартар із яловичини з каперсами, маринованими огірками, томатами чері та шрірачею – 265 гривень
Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів «Хмарочосу» про улюблену кухню, заклади у Києві та Львові та український борщ у світі.
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті