/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F198%2F607136c60ade27911487d47e93b2e103.jpg)
Усі секрети приготування найніжнішої паски
Це найніжніша паска, яку я їла. Вона неймовірна.
Приготування:
Для опари перемішайте тепле молоко, 1 ст. Л цукру, Дріжджі і 2 столові ложки борошна.: залишіть на 15 хвилин.
Жовтки розітріть з половиною кількості цукру. Додайте сметану і опару. Порціями додайте 265 г борошна. Ложкою мішайте тісто 1-2 хвилини.
Накрийте рушником і відправте в тепле місце на 1 годину.
Виішайте решту цукру, ванільний цукор, сіль та цедру. Додайте решту борошна і замісіть тісто.
Масло кімнатної температури розділіть на шматочки по 10 г.
Із тіста сформуйте пласт товщиною 2-3 см, змастіть його маслом і перемішайте тісто. Продовжуйте аналогічно ліяти, поки не вмішається усе масло. Не вмішуйте наступний шматок, поки тісто не ввібралр у себе попередній.
Накрийте рушником і відправте у тепле місце приблизно на 1 годину.
Сформуйте кульки і викладіть у підготовлені форми не більше ніж на 1/3 об‘єму.
Дайте підійти.
Змастіть сумішшю із жовтка і молока.
Випікайте за температури 165*С прилизно 35-40 хв.
Усе відео процесу приготування тут: youtube.com/watch?v=XqdqcDBSq2A&feature=share
