/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F198%2F02ab50728bbd5c42ac3d4657d5b2d6a4.jpg)
Усі секрети приготування ідеальної паски
Я вважаю, що найідеальніша паска: нжна,; пухка, наповнена соковитими родзинками. Смакота.
Приготування
Родзинки промийте і залийте вином на 2 доби. Перед роботою відцідіть, обсушіть. Перемішайте з 1 ст. Л. Вина.
Для опари перемішати тепле молоко, 10 г цукру, 70 г борошна та држджі. Залишити в теплому мсці на 15 хвилин.
Перемішати жовтки, решту цукру, ванільний цукор і сіль до однорідності і розчинення цукру. Додати опару і перемішати.
Частинами виішайте борошно. Замісіть тісто.
Вішайте розтоплене і охолоджене масло.
Вмішайте цедру і підготовлені родзинки. Накрийте рушником. Відправте у тепле мсце на 1,5 години чи до збільшення в об‘ємі у 2,5- рази.
Сформуйте кульки і викладіть у підготовлені форми, наповнюючи їх на 1/3 об‘єму. Залишіть у теплому місці, поки тісто не пдніметься до країв форми.
Змастіть згори сумішшю з жовтка і молока.
Випікайте за температури 170*С приблизно 30 хвилин.
Відео процесу приготування тут: youtube.com/watch?v=zQe27tiPook&feature=share
