/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F198%2Fdae124256066a881d95989464cfeaa45.jpg)
Пляцок «Веселий батяр»
Дуже смачний пляцок і легко готується.
Приготування:
Корж:
Збити білки з цукром до стійкої піни. Вмішати кокосову стружку, мак і горіхи.
Випікати при 180*С приблизно 25 хв.
Крем: із молока, крохмалю, цукру, ванільного цукру та жовтків.
Усе збити вінчиком до однорідності та, помішуючи, заварити.
Охолодити. Збити з маслом до пухкості. Розділити на 4 частини. Однією частиною змастити корж.
Каву перемішати з коньяком. Кожен крекер опускати на 1-2 секунди у цю суміш і викладати на крем в один шар. Згори змастити другою частиною кр5му. Повторити ці шари ще два рази.
Родзинки проварити 5 хвилин у вині. Остудити, розкласти на верхній шар крему і втиснути злегка у нього.
Шоколад розтопити з 35 мл вина і змастити родзинки згори.
ВІДЕО РЕЦЕПТУ ТУТ: youtu.be/aWYfEPT_piI
