/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F198%2Fafe2577abb5c2d3dbe29314ed9b26acf.jpg)
Пиріг із вишнею із швидкого листкового тіста
Просіяне борошно швидко розтерти із нарізаним дуже холодним маслом до крихти. Жовтки перемішати зі сметаною та оцтом, сполучити з крихтою і швидко замісити тісто (буквально з'єднати в одну велику кулю і більше не місити). Загорнути у плівку і відправити у холодильник на 12 годин.
Розділити тісто на 2 частини і розкачати кожну у тонкий пласт розміром 25х35 см. Зручно розкачувати такі коржі на пергаменті і переносити у форму разом з пергаментом.
Викласти одну розкачану частину тіста у форму. білки збити з цукром до стійкої піни і викласти її рівномірно на розкачаний пласт. Згори розкласти заморожену вишню (не розморожувати) і злегка втиснути її у білки.
Згори накрити другою частиною тіста і часто поколоти виделкою. Випікати за температури 200*С 20-25 хвилин до золотавого кольору.
