Інгредієнти
- 500 г пшеничного цільнозернового борошна
- 400 мл води
- 150 г пшеничної закваски
- 12 г солі
- 2 ст.л насіння льону
- 1 ст.л. меду
- 3 ст.л. рослинної олії
Приготування
- Як перетворити звичайну пшеничну закваску в закваску цільнозернову? Все дуже просто. Корміть закваску цільнозерновим борошном.
- Якщо хочете тісто замішувати вранці, , то звечора змішайте 20 г закваски, 80 г води, 80 г пшеничного або пшеничного цільнозернового борошна. Зранку візьміть з цієї маси 150 для замішування хліба.
- Якщо хочете замішувати тісто в обід, то зранку візьміть 60 г закваски, 60 г води, 60 г пшеничного або пшеничного цільнозернового борошна. Коли закваска збільшиться в 2,5-3 рази, відберіть 150 г для замішування тіста.
Сохранить в:
Фотофакт: Меган Фокс вчетверте стане мамою
Elle
«Вся наша команда – це українці»: як Єлизавета Татарина відкрила веганську кав’ярню у Великій Британії
MC Today
У total black і вишуканих прикрасах: Кейт Міддлтон здійснила новий вихід на публіку після хімієтерапії
Elle
Воїн і актор Андрій Джеджула показав, як їде на перше цілодобове чергування з захисту від "шахедів"
Ukraine Art News
Образ дня: Вікторія Бекхем показує, як носити найстильніший брючний костюм цієї осені
Elle
Принц Вільям розповів про самопочуття Кейт Міддлтон після завершення хімієтерапії
Elle
Вимагає $500 млн: Universal звинуватила дистриб’ютора Believe у піратстві музики Ріанни й Леді Гаги
Ukraine Art News