А я до вас зі смачним і швидким рецептом капусти по-грузинськи. Вона виходить яскравою, хрусткою та ароматною. Пікантність закусці надає доданий гіркий перець. Буряк і морква — також дуже смачні. Капусту по-грузинськи ви можете готувати цілий рік і насолоджуватись її неповторним смаком. Я впевнена, що ця закуска прийдеться вам до душі. Смачного!
Інгредієнти
- Капуста - 2-2,5 кг
- Буряк - 1 шт. (великий) або 2 шт. (середніх)
- Морква - 1 шт. (велика) або 2 шт. (великих)
- Часник - 10 зубчиків
- Гіркий перець - за смаком
- Лавровий лист - 8 шт.
- Чорний перець - 14 горошин
- Духмяний перець - 8 горошин
Для маринаду:
- Вода - 2 л
- Кам'яна сіль - 4 ст. л.
- Цукор - 300 г
- Оцет 9% - 300 мл
- Рослинна олія - 200 мл
Сохранить в: