Інгредієнти
- 1 стакан ( 250 мл) мигдалевого борошна
- дрібка солі
- 2-3 ст.л. еритритолу з монкфрутом ( це замінник цукру. Ви можете використовувати стевію, але додайте її зовсім трошки, бо вона дуже солодка на відміну від еритритолу. Якщо хочете вживати звичайний цукор, то додайте 2-3 ст.л)
- 3 ст.л. масла гхі ( або можна звичайного вершкового масла, або кокосового)
- 1/3 - 1/2 стакана подрібнених горіхів( можна будь-які, в мене пекан)
- 0,5 ч.л. ванільного екстракту
- За бажанням пудра з еритритолу або іншого цукру для обвалювання після випічки
Випікати 20 хв при 160С. Зразу післи випічки печиво дуже м'яке,не чіпайте його. Колі воно трошки охолоне, воно затвердіє і стане розсипчатим .
Смачного!
Сохранить в: