Вона розриває всі тренди: як приготувати красиву й смачну каву колд брю
Вона розриває всі тренди: як приготувати красиву й смачну каву колд брю

Вона розриває всі тренди: як приготувати красиву й смачну каву колд брю

Коли на вулиці вже з самого ранку припікає сонце, то найкраще смакуватиме саме холодна кава. Колд брю – чудове рішення для такого випадку та не потребує складних маніпуляцій, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.

Як приготувати каву колд брю?

  • Час: 5 хвилин + настоювання
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– кава крупного помелу;
– фільтрована або кипʼячена вода;
– морозиво або вершки для подачі.

Приготування:

  1. Каву заливаємо водою у співвідношенні 1 до 8 і ставимо у холодильник.
  2. Час настоювання – від 8 до 24 годин, залежить від вашого бажання.
  3. Кава повинна бути саме крупного помелу, інакше напій буде дуже гірчити.
  4. Перед подачею розбавляємо каву холодною водою у пропорції 1 до 1.
  5. Каву можна вживати після настоювання саму, але куди краще вона смакуватиме з морозивом або вершками. Також можна додати до неї лід і молоко.

Смачного!

Хрумкі наче з бочки: готуємо малосольні огірки з Ярославським.

Источник материала
loader
loader