Вам позаздрять навіть англійці: смачнюща вівсянка з сиром та помідорами
Вам позаздрять навіть англійці: смачнюща вівсянка з сиром та помідорами

Вам позаздрять навіть англійці: смачнюща вівсянка з сиром та помідорами

Суперфіналістка "МастерШеф" Ольга Рябенко чудово знає, як перетворити на шедевр навіть елементарні буденні страви. 24 Канал рекомендує спробувати вівсянку з сиром, рецептом якої вона поділилася у своєму ТікТок.

Як приготувати вівсянку з сиром та кабачками?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів вівсянки швидкого приготування;
– помідор;
– 500 мілілітрів води;
– половинка цибулі;
– 2 зубчики часнику;
– 1 столова ложка томатної пасти;
– 1 чайна ложка орегано;
– оливкова олія;
– сіль та перець до смаку;
– 6 листочків свіжого базиліка;
– 15 грамів масла;
– 50 грамів пармезану – за бажанням;
– мʼякий сир страчетелла – за бажанням.

Приготування:

  1. Обшпарте помідори окропом, обережно зніміть шкірку й дрібно наріжте м’якоть.

  2. На пательні обсмажте нарізану цибулю разом із подрібненим часником до м’якості та прозорості.

  3. Додайте подрібнені помідори, приправте сіллю, перцем і орегано. Влийте трохи томатного соусу та тушкуйте на слабкому вогні приблизно 5 хвилин.

  4. Потім додайте вівсяні пластівці й необхідну кількість води — готуйте до тієї густоти, яка вам до смаку.

  5. Наприкінці додайте вершкове масло, перемішайте масу до однорідності, всипте нарізаний базилік і зніміть з вогню.

  6. Для подачі я додала м’який вершковий сир, трохи тертого пармезану й збризнула все оливковою олією.

  7. За бажанням можете доповнити страву яйцем пашот, шматочками авокадо або скибочками бекону.

Смачного!

Король серед десертів: як приготувати полуничний тірамісу.

Источник материала
loader
loader