/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa8a1b4eeb180999ab3cfaf5b4c0965b4.jpg)
Розкішний порятунок у спеку: готуємо малиновий сорбет за 15 хвилин
Малиновий сорбет – це куди краще та корисніше, аніж магазинне морозиво, в якому чимало цукру. Та й готувати його швидше, аніж сходити до найближчого супермаркету. Як зробити десерт, який врятує від спеки – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Shuba.
Рецепт малинового сорбету
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів малини;
– 0,5 лимона;
– 80 грамів меду.
Приготування:
Малину ретельно промиваємо, видаляємо плодоніжки й даємо ягодам обсохнути. З половини лимона знімаємо цедру та вичавлюємо сік.
У чашу блендера кладемо підсушену малину, додаємо мед і свіжовичавлений лимонний сік. Збиваємо до однорідної консистенції.
Отриману масу переливаємо у ємність і ставимо в морозильну камеру приблизно на півтори години.
Через 45 хвилин дістаємо масу й ретельно перемішуємо, щоб запобігти утворенню великих кристалів льоду.
Готовий сорбет розкладаємо по креманках і прикрашаємо лимонною цедрою.
Смачного!
Солодка і пʼянка: простий рецепт вишнівки.

