/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F70ccefa090f20758969566d381abfa0b.jpg)
Щоб повернутися у літо посеред зими: готуємо варення з черешень всього з 2 інгредієнтів
Смачне варення із соковитих ягід готується дуже просто. Рецептом варення з черешень ділиться24 Канал з посиланням на Shuba.
Варення з черешень
- Час: 50 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм черешень;
– 700 грамів цукру.
Приготування:
- Черешню помийте, видаліть кісточки й покладіть у каструлю. Засипте цукром і залиште на 4 – 5 годин, щоб ягоди пустили сік.
- Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні, помішуючи 5 – 7 хвилин. Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі.
- Повторіть процес двічі. Після третього варіння розкладіть варення в стерилізовані банки й закрутіть кришками.
- Переверніть банки догори дном, закутайте і залиште охолоджуватись. Зберігайте у темному прохолодному місці.
Готово!
Теж приготуйте: полуничне варення без цукру.

