Ресторанна літня закуска: італійський рецепт "Тартару" без м'яса та риби
Ресторанна літня закуска: італійський рецепт "Тартару" без м'яса та риби

Ресторанна літня закуска: італійський рецепт "Тартару" без м'яса та риби

Він не тільки швидко готується, але й досить універсальний для повсякденних обідів або святкових зустрічей. Рецептом "Тартару" із томатами й буратою ділиться 24 Канал з посиланням на ТікТок @unzestepourdeux.

Тартар із томатами й буратою

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 2 помідори;
– 1 бурата;
– 1 пучок базиліку;
– 1 цибуля шалот;
– 1 столова ложка оцту бальзамічного;
– 1 чайна ложка оливкової олії;
– сіль – на смак.

Як приготувати тартар з томатами та буратою: дивіться відео

Приготування:

  1. Опустіть помідори в окріп на 40 секунд, потім на 40 секунд – у крижану воду. Очистьте їх від шкірки й наріжте невеликими шматочками. Процідіть помідори через сито, щоб позбутися зайвого соку.
  2. Дрібно наріжте цибулю шалот і базилік. Змішайте їх із помідорами. Додайте сіль, оливкову олію та бальзамічний оцет.
  3. Готову суміш викладіть в кондитерську насадку. Тоді викладіть бурату, а потім знову суміш із помідорами.
  4. Подавайте тартар з підсушеною скибкою хліба.

Готово!

Теж смачно: корисний салат із руколою та пармезаном.

Источник материала
loader
loader