Повітряний ще й зі свіжими ягодами: рецепт легендарного десерту "Павлова"
Повітряний ще й зі свіжими ягодами: рецепт легендарного десерту "Павлова"

Повітряний ще й зі свіжими ягодами: рецепт легендарного десерту "Павлова"

Готувати торт нескладно, а результат приємно здивує. Головне – мати трохи вільного часу, гарний настрій та найкращий рецепт, пише 24 Канал з посиланням на Storinka.

Десерт "Павлова" зі свіжими ягодами

  • Час: 2 години 30 хвилин
  • Порції: 8

Інгредієнти:
– 8 яєчних білків;
– 1/4 чайної ложки винного каменю;
– 2 склянки цукру;
– 1 чайна ложка ванільного екстракту;
– 3 – 4 склянки свіжих ягід;
– 2 середніх манго;
– 2 склянки густих вершків;
– 0,5 склянки сметани;
– 1/4 склянки цукрової пудри;
– листя свіжої м'яти.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 120 градусів, а деко застеліть пергаментним папером.
  2. Збийте яєчні білки та винний камінь міксером до утворення м'яких піків.
  3. Увімкнувши міксер на високу швидкість, повільним струменем всипте 2 склянки цукру. Збивайте, доки яєчні білки не стануть густими, а цукор не розчиниться. Додайте ваніль, збийте до однорідності.
  4. Викладіть безе на підготовлений лист досить рівним шаром, майже покриваючи весь лист. Випікайте до твердого стану близько 2 годин. Вимкніть духовку і дайте охолонути.
  5. Змішайте ягоди, манго та 3 столові ложки цукру у великій мисці. Дайте постояти, часто помішуючи, близько 10 хвилин.
  6. На високій швидкості збийте густі вершки, сметану та цукрову пудру до утворення жорстких піків – 2 хвилини.
  7. Поступово розподіліть суміш зі збитих вершків по охолодженому безе. Помірно посипте сумішшю ягід і манго та прикрасьте м'ятою.

Готово!

Теж смакуватиме: чизкейк без випічки.

Источник материала
loader
loader