Дистилерія від Ентузіаста: як розвивається бізнес із виробництва крафтового алкоголю
Дистилерія від Ентузіаста: як розвивається бізнес із виробництва крафтового алкоголю

Дистилерія від Ентузіаста: як розвивається бізнес із виробництва крафтового алкоголю

Дистилерія від Ентузіаста: як розвивається бізнес із виробництва крафтового алкоголю

Сфера дистилерії відзначається особливою специфікою та детальним підходом до всіх аспектів підготовки. Сьогодні виробники стикаються з новими викликами, реалізовуючи бізнес такого типу. Про свій досвід крафтового виробництва розповів засновник ТМ «Ентузіаст» Сергій Степанов під час форуму «Міцний крафт 2025».

Ще до початку повномасштабного вторгнення у підприємця зʼявилася ідея відкрити дистилерію. Починав втілювати свої плани в Покровському районі на Дніпропетровщині. Там, за 15 км від Донецької області, було висаджено 3 тисячі виноградних лоз і збудовано підвал. Подальше будівництво та реалізація, на жаль, не втілилися в життя — причиною стала війна. Села, що знаходилися неподалік, примусово евакуйовували, тож продовжувати справу в цій місцевості не мало сенсу. 

Тоді Сергій Степанов вирішив сконцентруватися на господарстві, що функціонувало, та призупинити будівництво дистилерії. Можливість виїхати з України не приваблювала, він хотів продовжити справу на рідній землі. 

Источник материала
loader
loader