Ароматна літня випічка без мороки: готуємо вишневий пиріг на сковороді
Ароматна літня випічка без мороки: готуємо вишневий пиріг на сковороді

Ароматна літня випічка без мороки: готуємо вишневий пиріг на сковороді

Ця ароматна літня випічка сподобається всім. Рецептом пирога з вишнями на сковороді ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.

Пиріг з вишнями на сковороді

  • Час: 1 година 10 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:
– 200 грамів борошна;
– 100 грамів кефіру;
– 3 яйця;
– 100 грамів цукру;
– 1 чайна ложка соди харчової;
– 3 столові ложки олії;
– 100 грамів вишні;
– цукрова пудра для посипки.

Приготування:

  1. Помийте вишні та витягніть з них кісточки.
  2. Збийте яйця міксером, додайте цукор і збивайте в білу піну. Влийте кефір, обережно всипте борошно, соду або розпушувач і збийте до однорідності. Додайте вишні та перемішайте тісто.
  3. Сковороду змастіть олією, вилийте туди тісто, рівномірно розподіляючи. Накрийте кришкою та готуйте на маленькому вогні протягом 25 – 30 хвилин.
  4. Після того, як верх схопиться, переверніть на інший бік, скориставшись плоским блюдом або дощечкою. Накрийте перевернутий пиріг кришкою та готуйте ще 10 хвилин.
  5. Дайте йому охолонути, посипте цукровою пудрою й подавайте до чаю.

Смачного!

Теж приготуйте: ідеальні сирники без борошна і манки.

Источник материала
loader
loader