День повинен починатися яскраво: легендарні тости з яйцем пашот
День повинен починатися яскраво: легендарні тости з яйцем пашот

День повинен починатися яскраво: легендарні тости з яйцем пашот

Ці тости стануть у пригоді на кожен день. Попри простоту приготування вони мають дивовижний смак, завдяки чому мають популярність в усьому світі, розповідає 24 Канал.

Рецепт тостів з яйцем пашот

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 4 скибки тостового хліба;
– 4 яйця;
– 1 літр води;
– 1,5 столової ложки оцту;
– твердий сир;
– шматочки шинки або слабосолоної риби;
– овочі або листя салату.

Приготування:

  1. Підсмажуємо хліб до рум’яної скоринки. Паралельно готуємо яйце пашот: у каструлі кип’ятимо 1 літр води, додаємо дрібку солі та трохи оцту.

  2. Швидко закручуємо воду ложкою, створюючи воронку, і обережно вбиваємо туди сире яйце. Варимо близько 2 – 3 хвилин, після чого виймаємо його шумівкою.

  3. На обсмажений тост викладаємо овочі, лист салату, шматочок сиру, а зверху – яйце пашот.

Смачного!

Це просто знахідка: деруни з ковбасою на кожен день.

Источник материала
loader
loader