Чотири способи, як легко почистити фісташки до останнього горіха
Чотири способи, як легко почистити фісташки до останнього горіха

Чотири способи, як легко почистити фісташки до останнього горіха

Горіхи фісташки, як соняшникове насіння, поки не доїси до кінця - не відірвешся.Це дуже смачні та корисні горіхи. Коли купуємо, обов'язково у жменю попадуть не розколоті фісташки.Розповімо кілька способів, як легко відкрити горіхи і насолодитись їхнім смаком.За декілька секунд відкрити фісташку - легко. Якщо вона достатньо розкрита, то треба лише взяти за цю частину шкарлупи та максимально стиснути, тоді горіх розколеться.Якщо фісташки менш розкриті, то слід шкарлупою вже відкритого горіха вставити в отвір та повернути у бік, як ключ. Це розширить "панцир" та допоможе легко відкрити фісташку.Іноді для випічки чи ще деяких рецептів необхідно одразу багато фісташок. Щоб не втрачати час на відкривання кожного горіха, треба взяти міксер. Їх слід помістити у високу чашу для збивання та два-три закритих волоських горіхи. Далі занурити міксер у чашу та ввімкнути на три хвилини на мінімальній швидкості. Шкарлупа опиниться на горі, а сам горішок буде внизу.Якщо ці горіхи повністю закриті, то слід покласти їх в часникодавку, прикрити та трохи натиснути. Шкарлупа трісне і можна діставати фісташку, але обережно, бо гострі краї шкарлупи можуть порізати палець.

Источник материала
loader
loader