/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F105e43e578dd9be39b1ae94a74db3f71.jpg)
Бюджетно і ситно: готуємо ароматні кабачкові оладки, які вмить зникнуть зі столу
Можна також підсилити смак овочу, додавши до тіста подрібнену зелень та тертий сир. Рецептом кабачкових оладок ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку Анастасію Жакуліну.
Кабачкові оладки
- Час: 20 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 маленький кабачок;
– 1 яйце;
– 20 грамів твердого сиру;
– трішки зелені (кріп та петрушка);
– 1 столова ложка борошна;
– спеції: сухий часник, прованські трави, сіль.
Як посмажити кабачкові оладки: дивіться відео
Приготування:
- Кабачок натріть на терці і додайте дрібку солі, перемішайте і відставте на 5 хвилин.
- З кабачка відтисніть зайву рідину, додайте яйце, твердий сир, зелень та спеції, перемішайте. Додайте борошно і ще раз перемішайте.
- Смажте оладки на середньому вогні, змастивши сковорідку трохи олією.
- Подавайте їх зі сметаною і зеленню.
Смачного!
Теж приготуйте: зелений борщ із щавлем.

