Її паски намагались повторити всі: хто така Дарія Цвек
Її паски намагались повторити всі: хто така Дарія Цвек

Її паски намагались повторити всі: хто така Дарія Цвек

Дарія Цвек вчилась кулінарному мистецтву з дитинства у мами та бабусі. Про це пише 24 Канал із посиланням на ТікТок.

Що відомо про неї

Вона записувала поради щодо рецептів від мами, бабусі та тітки у зошит-порадник. Перша книга "Солодке печиво" вийшла у Львові у 1961 році.

Її купували буквально всі,
– говорить авторка відео.

Книгу доповнювали та перевидавали 9 разів. Загальний наклад книг у 2000 році становив понад 5 мільйонів примірників.

Дарія Цвек була першою фуд-стилісткою Вона показувала, що значення має не тільки страва та смак, а й естетичне задоволення.

До слова, додавання скоринки пармезану до пюре надає страві насичений смак і аромат. Скоринка пармезану може зберігатися довго і використовується для збагачення смаку різних страв.

Источник материала
loader
loader