Хрін на Великдень, який можна їсти без сліз: швидкий рецепт для блендера
Хрін на Великдень, який можна їсти без сліз: швидкий рецепт для блендера

Хрін на Великдень, який можна їсти без сліз: швидкий рецепт для блендера

24 Канал пропонує рецепт негострого хрону, який має м'якший смак, ніж класичний гострий. Його можна їсти без сліз і навіть мастити на хліб.

Негострий хрін на Великдень

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 300 грамів хрону;
– 2 буряки;
– 150 мілілітрів води;
– 1 чайна ложка оцту 9%;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка цукру.

Приготування:

  1. Корінь хрону добре вимийте і зніміть шкірку овочечисткою.
  2. Нею ж наріжте хрін на тонкі слайси та відправте у блендер. Додайте холодну кип'ячену воду і перебийте усе до однорідності. Має вийти консистенцію каші або густого пюре.
  3. Відварений буряк натріть на дрібній тертці. Перемішайте у мисці з хроном, додайте сіль, цукор, оцет і перемішайте до однорідності.
  4. Перекладіть у герметичну тару і сховайте в холодильник. Можна куштувати.

Смачного!

Теж приготуйте: хумус, який ідеально доповнить трапезу.

Теги по теме
Пасха
Источник материала
loader
loader