Щоб не зіпсувалося одразу після свят: як і скільки можна зберігати свинину в холодильнику
Щоб не зіпсувалося одразу після свят: як і скільки можна зберігати свинину в холодильнику

Щоб не зіпсувалося одразу після свят: як і скільки можна зберігати свинину в холодильнику

Після свята завжди залишається чимало їжі. І важливо встигнути її спожити, аби потім не викидати зіпсовані продукти. 24 Канал розповідає, скільки можна зберігати мʼясні страви зі свинини та як найкраще це робити.

Як довго можна зберігати страви зі свинини

Важливо розуміти два моменти: спосіб приготування та матеріал, в якому зберігається продукт. Запечена свинина може стояти у холодильнику до 3 днів, а страви домашнього копчення – від 5 до 7 днів.

Справжня насолода / Фото Freepik

Що стосується ємностей, то найкраще розглядати такі варіанти:

  • Пластикові контейнери: перешкоджають витіканню соків, ізолюють від доступу повітря та не дають стороннім запахам проникати в продукти в холодильнику.
  • Скляні ємності: так само ефективні, якщо використовувати кришку.
  • Вакуумні пакети: їх вважають найкращим варіантом для тривалого зберігання, адже вони мінімізують контакт з повітрям.

Простий, як і все геніальне: салат на Великдень з улюблених інгредієнтів.

Источник материала
loader
loader