Суцільне задоволення: рецепт швидкого салату на Великдень з крабовими паличками
Суцільне задоволення: рецепт швидкого салату на Великдень з крабовими паличками

Суцільне задоволення: рецепт швидкого салату на Великдень з крабовими паличками

Салат з крабовими паличками – завжди бажаний гість на святковому столі. Але варто трішки почаклувати із заправкою, аби звична страва набула неповторної оригінальності, розповідає 24 Канал з посиланням на "Шуба".

Рецепт салату з крабовими паличками на Великдень

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 600 грамів молодої капусти;
– 200 грамів крабових паличок;
– 40 грамів консервованої кукурудзи;
– 4 варені яйця;
– пучок петрушки;
заправка:
– 300 грамів грецького йогурту;
– 2 чайні ложки лимонного соку;
– 2 чайні ложки бальзамічного оцту;
– 2 чайні ложки оливкової олії;
– 2 чайні ложки діжонської гірчиці;
– 2 зубчики часнику;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Тонко нарізаємо молоду капусту. Крабові палички ріжемо смужками вздовж. Варені яйця подрібнюємо на кубики.
  2. Зелень дрібно шинкуємо, а з консервованої кукурудзи зливаємо рідину.
  3. Всі підготовлені інгредієнти перекладаємо в глибоку миску.
  4. Готуємо заправку: змішуємо натуральний йогурт із соком лимона, гірчицею, бальзамічним оцтом, оливковою олією, додаємо подрібнений часник, сіль та мелений чорний перець.
  5. Поливаємо салат соусом, добре перемішуємо й одразу подаємо на стіл.

Смачного!

Шедевр за кілька хвилин: святковий салат, який усі обожнюють.

Источник материала
loader
loader