Він ідеально впишеться у святкову атмосферу: легендарний холодець з курочки та горошку
Він ідеально впишеться у святкову атмосферу: легендарний холодець з курочки та горошку

Він ідеально впишеться у святкову атмосферу: легендарний холодець з курочки та горошку

Курячий холодець – це завжди смачно, а якщо доповнити його яскравими. овочами, то він радше буде нагадувати ресторанний шедевр, аніж домашню страву, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт холодцю з курки та овочів

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 куряча грудка;
– 5 склянок води;
– 1 морквина;
– 2 столові ложки желатину;
– 2 зубчики часнику;
– 1 цибулина;
– консервований горошок до смаку;
– пучок кропу та петрушки.

Приготування:

  1. Курку заливаємо холодною водою, додаємо очищену моркву, часник і цибулю. Ставимо на вогонь і варимо протягом години після закипання, знімаючи піну під час варіння.
  2. Потім додаємо лавровий лист, перець горошком і сіль. Бульйон кілька разів проціджуємо. Моркву нарізаємо кружечками, а курку рвемо на шматочки.
  3. Желатин розчиняємо в склянці холодної води і залишаємо на 40 хвилин. Набряклий желатин додаємо в бульйон, прогріваємо на вогні, але не доводимо до кипіння.
  4. У невеликі форми викладаємо варену моркву, консервований зелений горошок і зелень. Потім додаємо курку і заливаємо все бульйоном. Залишаємо на ніч для застигання.

Смачного!

Вона перша зникає зі столу: як смачно запекти скумбрію.

Источник материала
loader
loader