Підприємство Нова Кухня розширило асортимент другими стравами
Підприємство Нова Кухня розширило асортимент другими стравами

Підприємство Нова Кухня розширило асортимент другими стравами

Підприємство Нова Кухня розширило асортимент другими стравами

Підприємство «Нова Кухня» з Київщини відтепер пропонує споживачам не лише готові перші страви (супи та борщ), а й другі (печеню, гречану кашу та плов зі свининою).

Про це виробник розповідає на своїй сторінці в Instagram.

«Ми довго вагалися щодо паковання. Перші чотири супи ми зробили в яскравих брендованих пакетах, які виділяються серед подібної продукції. Але цього разу вирішили зробити інакше: другі страви — у простіших зелених пакетах із чорно-білою наліпкою. Чому так? Ми проаналізували продажі та запити клієнтів і зрозуміли, що зараз головне — якість і ціна. Ми не можемо економити на сировині, роботі нашої команди, але можемо заощадити на пакованні, щоб не додавати зайвих витрат у кінцеву вартість. Повнокольорові пакети — це ще один плюс до ціни, і ми вирішили зупинитися на оптимальному варіанті», — зазначає виробник.

«Нова Кухня» — це друге виробництво сім’ї Бубнових, перше залишилося в Маріуполі. Підприємці обрали приміщення у Славутичі на Київщині, домовились про постачання сировини та розпочали перезапускати виробництво готових перших страв.

У лютому 2024 року команда зварила перший суп у відновленому виробництві. За рік роботи тут переробили 15 тис. кг овочів та 3 тис. кг м’яса, щоб створити якісний український продукт. Загалом уже вироблено 100 тис. порцій перших готових страв.

Источник материала
loader
loader