
Їсти вчорашній рис – не можна: гарнір є небезпечним
Зі звареним білим рисом слід бути обережними, пише 24 Канал з посиланням на High Speed Training. Звісно, що є продукти, які можна залишати на потім, щоб мати можливість лише розігріти страву й не варити кожного разу щось свіже.
Чому не можна їсти рис
Втім, у списку небезпечних продуктів опинився рис. Виявляється, що якщо його тримати при кімнатній температурі й забути поставити у холодильник, то спори, які утворилися під час варіння рису, можуть розмножуватися й виробляти токсини.
У жодному разі не можна їсти кількаденний рис, якщо ви забули його поставити у холодильник. Така необережність може навіть призвести до харчового отруєння, оскільки при кімнатній температурі почнуть розмножуватися бактерії.
Не можна їсти вчорашній рис / Фото Pexels
Розігрівання їжі на високій температурі не захистить від зараження, оскільки токсини є стійкими до нагрівання. Для того, щоб можна було безпечно споживати рис, одразу після того, як він охолоне – покладіть його в холодильник.
Зверніть увагу! Популярні харчові добавки, такі як жироспалювачі, детокс-добавки, колаген та BCAA, мають обмежену ефективність і можуть викликати побічні ефекти. Більше про це ми розповіли у нашому матеріалі.
Вжити гарнір потрібно впродовж доби. Якщо ж залишків буде занадто багато, то рис можна поставити в морозилку й збільшити термін зберігання на 2 – 3 дні.

Этот дешевый раствор отбелит ваш тюль: от жира и пыли не останется ни следа

Чем помыть краны, чтобы сверкали, как новые: эффективные методы, о которых мало кто знает

Избегайте тем о политике и религии: аргентинка раскрыла особый секрет долголетия

Как выбрать хороший растворимый кофе: украинцам дали лайфхаки

Дети будут в восторге: как быстро и оригинально украсить паску

Трюк с яблоком, который превратит котлетный фарш в сплошную нежность
