/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fdcd7132e4d1d42e235e920cdc63cc0c7.jpg)
Не нехтуйте ними: ці 3 хитрощі допоможуть приготувати курку в тисячу разів смачніше
Однак багато господинь можуть нехтувати важливими порадами та методами, тому і курка не виходить на 100% вдалою. Як приготувати курку ще смачніше розповідає 24 Канал з посиланням на News24.
3 секрети смачної курки
- Допікайте курку
Експерти рекомендують покращити смак і текстуру смаженої на сковороді курки, додавши до неї запікання в духовці. Хоча смаження на сковороді є популярним методом приготування, дуже важливо не покладатися виключно на нього, щоб повністю приготувати птицю.
Запікання курки протягом щонайменше 10 хвилин після смаження може призвести до утворення апетитної хрусткої, димчастої скоринки, при цьому м'ясо залишиться ніжним і соковитим. Такий подвійний підхід обіцяє підняти ваші страви з курки на нову висоту.
- Проколи
Традиційні маринади можуть не повністю проникати в м'ясо. Щоб досягти надзвичайно смачного результату, перед маринуванням рекомендується зробити кілька проколів у курці за допомогою голки або ножа. Ця техніка дозволяє маринаду просочитися глибше, забезпечуючи більш ароматну страву.
- Фольга
Експерти закликають господинь не забувати про універсальність повсякденного кухонного приладдя: алюмінієвої фольги. При приготуванні їжі вона може підвищити соковитість страв і надати їм унікального смаку, який важко описати. Зокрема, цей простий інструмент слід використовувати і для покращення смаку курки.
До слова, ловіть рецепт смачних курячих стегон в медовому соусі.
