Ніжніше вже не зробите: відбивні до будь-якого гарніру – секретний кляр спрацює неймовірно
Ніжніше вже не зробите: відбивні до будь-якого гарніру – секретний кляр спрацює неймовірно

Ніжніше вже не зробите: відбивні до будь-якого гарніру – секретний кляр спрацює неймовірно

Головна небезпека у приготуванні відбивних – не дати їм пересушитися. Однак якщо обрати правильний кляр, то про неї точно не доведеться турбуватися, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт соковитих курячих відбивних

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм курячого філе;
– спеції до смаку;
кляр:
– 1 яйце;
– 30 грамів борошна;
– 30 мілілітрів молока;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Наріжте куряче філе та відбийте. Посоліть і поперчіть, а потім натріть спеціями, щоб вони добре вбралися в м'ясо.
  2. Залиште відбивні на 15 – 20 хвилин, щоб м'ясо просочилося ароматами та стало ніжнішим.
  3. В окремій мисці змішайте яйце, борошно та молоко. Додайте сіль і перець до смаку. Збийте масу блендером або віночком до однорідної консистенції та легкої текстури.
  4. Розігрійте олію на сковороді. Обваляйте кожну відбивну у приготованому клярі та обережно викладіть на сковороду.
  5. Обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки, накриваючи сковороду кришкою для рівномірного прогріву.
  6. Після смаження зніміть відбивні зі сковороди і дайте їм відпочити протягом 5 – 10 хвилин. Це допоможе сокам рівномірно розподілитися по м'ясу, зробивши його ще соковитішим.

Смачного!

Найкраще "друге життя" вчорашньої картоплі: обов'язково збережіть собі цей рецепт.

Источник материала
loader
loader