Коли рідні або гості вже майже прийшли: миттєві та ароматні булочки до чаю
Коли рідні або гості вже майже прийшли: миттєві та ароматні булочки до чаю

Коли рідні або гості вже майже прийшли: миттєві та ароматні булочки до чаю

Ці булочки готуються без дріжджів, тож не потрібно навіть чекати, коли тісто підніметься. Буквально кілька маніпуляцій – і ви витягатимете з духовки красиву ароматну випічку, передає 24 Канал з посиланням на Prosto Way.

Рецепт ароматних булочок

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 250 грамів борошна;
– 1,5 чайної ложки розпушувача;
– 2 столові ложки цукру;
– дрібка солі;
– 1 яйце;
– 100 мілілітрів молока;
– 50 грамів вершкового масла;
– кориця або ванільний цукор – за бажанням.

Приготування:

  1. Просійте борошно і змішайте його з розпушувачем, цукром і сіллю.
  2. В окремій мисці збийте яйце з молоком і додайте розтоплене вершкове масло.
  3. З'єднайте рідкі та сухі інгредієнти, швидко замісіть м'яке тісто. Не вимішуйте його надто довго, лише до об'єднання.
  4. За бажанням можна додати в тісто цедру лимона, шоколад або родзинки.
  5. Розділіть тісто на 6 – 8 частин, сформуйте булочки і викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером.
  6. Випікайте при 180 градусах приблизно 20 хвилин, поки булочки не стануть золотистими.

Смачного!

Точно стане у пригоді: як за секунду перевіритисвіжість яєць.

Источник материала
loader
loader