Заберіть цей інгредієнт – і оладки виростуть "до неба": давній рецепт, який ви надовго полюбите
Заберіть цей інгредієнт – і оладки виростуть "до неба": давній рецепт, який ви надовго полюбите

Заберіть цей інгредієнт – і оладки виростуть "до неба": давній рецепт, який ви надовго полюбите

Цей давній рецепт може вас здивувати, адже в ньому немає яєць. Однак досвідчені господині стверджують, що саме завдяки цьому вони легко ростимуть й вийдуть пухкими та ніжними. 24 Канал пропонує перевірити їхню правоту з рецептом порталу "На пенсії".

Рецепт пухких оладок

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 160 грамів борошна;
– 200 мілілітрів кефіру;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1/3 чайної ложки солі;
– 1/2 чайної ложки соди.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску і змішайте в ній кефір, цукор, сіль та соду. Кефір повинен бути теплим.

  2. Дайте соді вступити в реакцію з кефіром, а потім додайте борошно і ретельно перемішайте, щоб уникнути грудочок.

  3. Відкладіть тісто для оладок на 15 – 20 хвилин. Після цього розігрійте сковороду з олією і починайте смажити.

  4. Більше не перемішуйте тісто, щоб не порушити його пористу структуру, адже це може призвести до осідання оладок після смаження.

Смачного!

Так не смакує навіть торт: особливий пирігз маком та ніжним кремом.

Источник материала
loader
loader