Ось в чому справа: 3 головних секрети приготування ідеальних сирників
Ось в чому справа: 3 головних секрети приготування ідеальних сирників

Ось в чому справа: 3 головних секрети приготування ідеальних сирників

Це через те, що кухарі не знають певних хитрощів. 24 Канал з посиланням на інстаграм Кус Кус ділиться секретами ідеальних сирників від шеф-кухаря і судді проєкту "Народний шеф. Батл" Олександра Громлюка.

3 секрети приготування ідеальних сирників

  1. Перетертий сир

Щоб досягти бажаної консистенції сирників, шеф-кухар радить повністю перетирати кисломолочний сир на ситечку. Це дає ту саму ідеальну текстуру, й тоді всі інгредієнти між собою "одружуються" і в результаті сирники виходять дуже смачними.

  1. Лише яєчні жовтки

Я додаю лише жовтки, бо вони більш в'яжуть структуру,
– зауважує Олександр.

За його словами, білків достатньо вже у самому сирі, тому використовувати ще і яєчні – нема потреби.

  1. "Відпочинок" тіста

Головний секрет – дати готовій масі постояти в холодильнику 15 – 20 хвилин. У такий спосіб борошно розходиться і відкривається глютен – тоді сполучення маси на сирники буде ідеальним.

До слова, ловіть смачний рецепт ніжних сирників по-одеськи.

Источник материала
loader
loader