Українська мережа напівфабрикатів відкрила магазин із фастфудом у Лос-Анджелесі
Українська мережа напівфабрикатів відкрила магазин із фастфудом у Лос-Анджелесі

Українська мережа напівфабрикатів відкрила магазин із фастфудом у Лос-Анджелесі

Перший магазин заморожених страв Multicook з фастфудом MultiBar почав роботу у Лос-Анджелесі.

Про це повідомив Forbes Ukraine співвласник компанії Володимир Матвійчук.

«Меню фастфуду MultiBar — зокрема, супи, український борщ, салати і напої. Виручка закладу на 50% складається з продажів з Multicook, ще 50% — з продажів MultiBar», — розповів Матвійчук.

За його словами, українці у закладі беруть здебільшого заморожені страви, а американці — куштують фастфуд.

Площа закладу – 120 м². Суму вкладених інвестицій партнер-франчайзі та Матвійчук не розголошують. 

Надалі всі Multicook відкриватимуться у форматі з MultiBar, зазначає Матвійчук. До кінця 2025 року він планує відкрити 150 таких закладів за кордоном. 


Для довідки: Володимир Матвійчук почав бізнес у 2018 році з відкриття невеликого магазину «Галя Балувана» в Луцьку. Компанія працює за франчайзингом в Україні під вивіскою «Галя Балувана» та за кордоном як MultiСook. У 2022-му Матвійчук припинив продаж франшиз «Галі Балуваної» в Україні. У січні 2024 року партнер-франчайзі мережі відкрив перший Multicook у США. У квітні 2024 року Матвійчук запустив мережу гастробарів Gabar.

Источник материала
loader
loader