Обов'язково має бути на столі і на Святвечір, і на Різдво: рецепт "бомбічного" салату
Обов'язково має бути на столі і на Святвечір, і на Різдво: рецепт "бомбічного" салату

Обов'язково має бути на столі і на Святвечір, і на Різдво: рецепт "бомбічного" салату

Цей салат стане вдалою ідеєю і для пісного Святвечора, і святкового Різдва. Рецептом "Вінегрету" ділиться 24 Канал з посиланням на УНІАН.

Рецепт "Вінегрету"

  • Час: 25 хвилин (без варіння овочів)
  • Порції: 7

Інгредієнти:
– 2 середні буряки;
– 4 – 5 середніх картоплин;
– 2 середні моркви;
– банка консервованої квасолі;
– 1 цибулина;
– 5 маринованих огірків;
– 5 – 6 столових ложок оливкової олії;
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. В окремій каструлі зваріть буряк. Також зваріть картоплю і моркву.
  2. Після того, як зварите всі овочі, їх потрібно остудити. Зніміть з них шкірку і наріжте дрібними кубиками.
  3. Висипте їх в салатницю і додайте дрібно нарізану цибулю, мариновані огірки, квасолю, сіль і ретельно все перемішайте. Заправте салат оливковою олією.

Також у "Вінегрет" можна покласти й інші овочі. Наприклад, солоні огірки замінити на квашену капусту або мариновані гриби.

А ви знаєте: скільки і як варити пшеницю на різдвяну кутю.

Источник материала
loader
loader