В нього закохані абсолютно усі: готуємо знаменитий салат "Чоловічі сльози"
В нього закохані абсолютно усі: готуємо знаменитий салат "Чоловічі сльози"

В нього закохані абсолютно усі: готуємо знаменитий салат "Чоловічі сльози"

Назва салату дещо іронічна через те, що чоловіки ледь не плачуть від радості, коли бачать цей салат на столі. Втім, жінки теж ніколи не залишалися до нього байдужими. 24 Канал пропонує переконатися в якостях страви, рецепт якої пропонує портал "Господинька".

Рецепт салату "Чоловічі сльози"

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 300 грамів свинини;
– 200 грамів моркви по-корейськи;
– 3 яйця;
– 400 грамів печериць;
– 1 цибуля;
– 4 плавлені сирки;
– 100 грамів майонезу;
– 2 столові ложки олії;
– чайна ложка цукру;
– столова ложка оцту;
– 1/2 чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Цибулю нарізаємо кубиками середнього розміру. Перекладаємо у високу ємність, заливаємо оцтом, додаємо спеції та заливаємо окропом. Зливаємо рідину, коли охолоне.
  2. Гриби миємо, дрібно нарізаємо, смажимо на сухій сковорідці. Коли сік випарується, додаємо сіль, перець т смажимо ще кілька хвилин.
  3. Свинину заздалегідь відварюємо до готовності, десь 1 годину. Потім нарізаємо смужками та викладаємо на салатну тарілку. Робимо майонезну сітку.
  4. Зверху викладаємо цибулю. Наступним шаром викладаємо гриби та поливаємо майонезом.
  5. Затираємо вареними яйцями, ще раз покриваємо майонезом.
  6. Викладаємо шар з моркви по-корейськи.
  7. Зверху затираємо плавленими сирками, додавання майонезу в останній шар – за бажанням.
  8. Салат також можна прикрасити зеленню.

Смачного!

Він завжди смакує на "відмінно": як легко посмажити хека.

Источник материала
loader
loader