Цей секрет знають тільки досвідчені кулінари: навіщо обсмажувати томатну пасту
Цей секрет знають тільки досвідчені кулінари: навіщо обсмажувати томатну пасту

Цей секрет знають тільки досвідчені кулінари: навіщо обсмажувати томатну пасту

Кулінарія – це мистецтво, в якому результат формують дрібниці. Саме їх знання дозволяє подавати до столу страви, які перетворюють трапезу на моменти щастя. Один з таких секретів стосується томатної пасти, інформує 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.

Навіщо обсмажувати томатну пасту

Часто через брак часу господині нехтують цим правилом. І дарма, адже інгредієнт може надати страві металічного присмаку.

Окрім того, не варто забувати, що томатна паста – це концентрована кислота. Тому якщо її не обсмажувати, то можна легко "заробити" печію.

Цей секрет знають тільки досвідчені кулінари: навіщо обсмажувати томатну пасту - Фото 1

Томатна паста потребує попередньої підготовки / Фото Pixabay

До речі, обов'язково треба обсмажувати томатну пасту перед додаванням у суп. Інакше через кисле середовище картопля не звариться до кінця.

Також процес обсмажування дозволяє карамелізувати продукт, тож він краще розкриє свій смак та аромат. Потрібно лише додати до пасти трішки води та дати покипіти 2 – 3 хвилини, постійно помішуючи. Не буде зайвим додати трішки цукру.

Різдво – це про традиції: рецепт смачнющих кіфликів.

Источник материала
loader
loader