Вам не повірять, що ви не придбали їх в пекарні: робимо ідеальні порожнисті круасани
Вам не повірять, що ви не придбали їх в пекарні: робимо ідеальні порожнисті круасани

Вам не повірять, що ви не придбали їх в пекарні: робимо ідеальні порожнисті круасани

Ці круасани такі ароматні та маслянисті, що вам самим буде важко повірити, що це творіння власних рук. 24 Канал радить скористатися рецептом порталу Господинька, які тільки випаде відповідна нагода.

Рецепт порожнистих круасанів

  • Час: 2 години
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 300 грамів борошна;
– 40 грамів цукру;
– 5 грамів сухих дріжджів;
– 160 мілілітрів холодної води;
– 30 грамів вершкового масла;
– 1 чайна ложка солі;
– 120 грамів вершкового масла, 1 жовток та 3 столові ложки молока для змащування.

Приготування:

  1. Борошно, дріжджі, сіль та холодну воду змішуємо в одній мисці та замішуємо тісто.
  2. Формуємо невеличкі кульки і даємо їм 20 хвилин "відпочити".
  3. Кульки розкачуємо у довгі смужки та скручуємо їх у рулетики. Накриваємо їх плівкою та ставимо на 20 хвилин у холодильник.
  4. Повторюємо попередній крок ще раз.
  5. Робимо зверху невеличкі надрізи та залишаємо у теплому місці, поки тісто не збільшиться у 2 рази.
  6. Викладаємо круасани на змащене маслом деко, змащуємо їх збитим жовтком з молоком.
  7. Випікаємо 15 хвилин при 190 градусах.

Смачного!

Бісквіт завжди виходить ідеальним: який секрет у цьому допомагає.

Источник материала
loader
loader