Смак – унікальний, подача – шедевральна: робимо м'ясні клубочки у тісті
Смак – унікальний, подача – шедевральна: робимо м'ясні клубочки у тісті

Смак – унікальний, подача – шедевральна: робимо м'ясні клубочки у тісті

У цій страві прекрасно все. Коли легкість приготування поєднується з чудовим смаком та яскравими враженнями від подачі, то трапеза пройде на "відмінно". Якщо ви прагнете саме такого розвитку подій, то 24 Канал пропонує скористатися рецептом від порталу Пательня.

Рецепт м'ясних клубочків в тісті

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів м’ясного фаршу;
– 500 грамів листкового тіста;
– 2 – 3 жовтки яєць;
– хліб і молоко для фаршу;
– 1 ріпчаста цибуля;
– 1 зубець часнику;
– сіль і чорний мелений перець до смаку.

Приготування:

  1. Замочуємо хліб у теплому молоці. Часник пропускаємо через прес, а цибулю дрібно нарізаємо.
  2. Додаємо часник, цибулю та замочений хліб у фарш. Приправляємо сіллю та перцем до смаку.
  3. Формуємо з фаршу невеликі кульки.
  4. Розкачуємо тісто та нарізаємо його на тонкі смужки, шириною до 0,5 сантиметра.
  5. Обмотуємо м’ясні кульки смужками тіста, створюючи вигляд клубка ниток.
  6. Збиваємо жовтки виделкою та змащуємо ними кожну кульку.
  7. Викладаємо кульки на деко, присипане борошном, і випікаємо 20 – 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Тісто в блендері – і в духовку: рецепт найпростішого домашнього пирога.

Источник материала
loader
loader