Стануть улюбленим сніданком: готуємо яйця по-польськи – смажені у шкаралупі
Стануть улюбленим сніданком: готуємо яйця по-польськи – смажені у шкаралупі

Стануть улюбленим сніданком: готуємо яйця по-польськи – смажені у шкаралупі

Такий сніданок традиційно називають польським, бо це улюблена ранкова страва наших сусідів. Спробуйте і ви приготувати яйця, смажені у шкаралупі. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.

Як приготувати яйця, смажені у шкаралупі

  • Час: 20 – 25 хвилин
  • Порції: 3

Інгредієнти:
– яйце – 3 штуки
– цибуля шнить – 1/3 пучка
– кріп – 1/2 пучка
– панірувальні сухарі – 2 столові ложки
– вершкове масло – 30 грамів
– помідори чері – 3 штуки
– сіль, чорний перець (мелений) – до смаку

Приготування:

  1. Яйця зваріть круто, охолодіть. Кожне яйце розріжте вздовж гострим ножем або ножем-пилкою.
  2. Не пошкоджуючи шкаралупу, акуратно вийміть жовтки та білки чайною ложкою. Розімніть їх вилкою в дрібну крихту, додайте розм'якшене вершкове масло.
  3. Цибулю шнить і зелень наріжте кільцями. Додайте в яєчну масу, посоліть і поперчіть на свій смак, все ретельно перемішайте.
  4. Отриманою начинкою наповніть яєчну шкаралупу. Кожне яйце вмочіть начинкою в панірувальні сухарі.
  5. Обсмажте яйця начинкою донизу на попередньо розігрітій сковороді з вершковим маслом до золотистого кольору. Перед подачею прикрасьте яйця помідорами черрі і гілочками кропу.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як зробити цибулеві кільця в хрусткому клярі вдома.

Источник материала
loader
loader