Ніжне куряче м'ясо, соковита грибна начинка та сир – це та комбінація, від якої всі залишаються у захваті. Як його приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на przyslij przepis.
Рулет з птиці та грибів
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 подвійних курячих філе;
– 25 середніх печериць;
– 2 великі цибулини;
– 200 грамів жовтого сиру Гауда;
– майоран до смаку;
– 2 чайні ложки гранульованого часнику;
– сіль, перець – до смаку;
– олія – до смаку.
Приготування:
- Наріжте куряче філе шматочками та подрібніть у кухонному комбайні.
- Приправте сіллю, перцем і майораном, ретельно вимішайте.
- Дрібно наріжте печериці, злегка посоліть і викладіть на розігріту сковорідку.
- Коли вода випарується, додайте трохи олії та обсмажте до золотистої скоринки.
- Очистьте цибулю, дрібно наріжте її та додайте до грибів. Перемішайте і смажте до прозорості та ароматності цибулі.
- З'єднайте обсмажені гриби та цибулю з м’ясом і ретельно вимішайте.
- Змастіть прямокутну форму для запікання маслом за допомогою пензлика. Викладіть м’ясо у форму і рівномірно розподіліть по всій поверхні.
- Натріть сир на крупній тертці та посипте ним м’ясо, залишаючи краї вільними.
- Зволоженими руками акуратно згорніть м’ясо в рулет, притискаючи краї і кінці, щоб сир був добре прихований і не витікав.
Смачного!
Обов'язково приготуйте на Новий рік: рецепт пляцка від Лілії Цвіт.