Навіщо замовляти в ресторані: приготуйте хрусткі нагетси зі скоринкою вдома
Навіщо замовляти в ресторані: приготуйте хрусткі нагетси зі скоринкою вдома

Навіщо замовляти в ресторані: приготуйте хрусткі нагетси зі скоринкою вдома

Це чудова вечеря з фантастичним смаком, яку особливо оцінять діти. Як їх приготувати, розповідає 24 Канал з посиланням на Kwestia Smaku.

Рецепт нагетсів

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 курячих філе;
– 1 склянка молока;
– пів склянки пшеничного борошна;
– 1 яйце;
– сіль, перець – до смаку;
– 1 чайна ложка порошку солодкої паприки;
– пів чайної ложки меленого гострого перцю;
– 2 склянки кукурудзяних пластівців;
– 4 столові ложки екстра оливкової олії або розтопленого вершкового масла.

Приготування:

  1. Наріжте філе шматочками приблизно по 2,5 сантиметри, посоліть і поперчіть.
  2. Покришіть пластівці або перемішайте їх деякий час у блендері чи подрібнювачі.
  3. У мисці змішайте молоко, борошно, яйце, сіль, перець і паприку до однорідної маси.
  4. Помістіть філе в суміш і добре перемішайте.
  5. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  6. Велике деко застеліть папером для випічки.
  7. Дістаньте з тіста шматок м’яса, обваляйте його в пластівцях і викладіть на деко.
  8. Посипте сіллю і збризніть оливковою олією або розтопленим вершковим маслом, використовуючи ємність з вузьким наконечником або пензель. Випікайте 15 хвилин.

Це така смакота: як приготувати салат завокадо.

Источник материала
loader
loader