В Україну привезли легендарний суперкар Ferrari
В Україну привезли легендарний суперкар Ferrari

В Україну привезли легендарний суперкар Ferrari

Український автопарк поповнив культовий італійський суперкар із 1980-х Ferrari Testarossa. Автомобіль помітили у Києві на автовозі.

Відео транспортування легендарного автомобіля опублікував у Facebook український блогер Roma Urraco. На ролику видно, що суперкар пофарбований у фірмовий червоний колір та встановлені оригінальні колісні диски. Салон оздоблений світло-коричневою шкірою. Візуально він виглядає ідеально. Хто є власником цього раритету наразі невідомо.

В Україну привезли легендарний суперкар Ferrari - Фото 1

Нагадаємо, що Ferrari Testarossa випускався з 1984 по 1991 рік і було зібрано всього 7177 екземплярів. Він оснащувався 4,9-літровим оппозитним 12-циліндровим двигуном потужністю 390 к.с., який працює у парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Ця установка дозволяла суперкару розганятися з місця до «сотні» за 5,7 секунди і розвивати максимальну швидкість до 290 км/год.

У компанії Testarossa позиціонували як головного суперника Lamborghini Countach. Автомобіль став справжньою легендою серед спортивних моделей того часу. Він має неймовірний попит серед колекціонерів і в наші дні. Його вартість на аукціонах сягає 150 тисяч доларів, залежно від стану.

Теги по теме
Киев
Источник материала
loader