Заведе до столиці: в Англії продають будинок з власною залізничною платформою
Заведе до столиці: в Англії продають будинок з власною залізничною платформою

Заведе до столиці: в Англії продають будинок з власною залізничною платформою

Будівлю колишньої станції спеціально переоблаштували на житло. Таку незвичайну нерухомість продають за відповідну ціну – 850 тисяч фунтів стерлінгів (близько 45,6 мільйона гривень), пише The Mirror.

У залізничній будівлі є чотири спальні

Запізнитися на потяг буде важко, адже будинок розташований безпосередньо біля платформи з коліями. Це місце ще й заведе до британської столиці. За словами місцевих, найшвидша поїздка займає 49 хвилин.

Нерухомість Залізнична станція АнгліяБудівля залізничної станції / Фото Cavendish estate agents

Всередині будівля облаштована для проживання, бо там є чотири спальні, вікна яких виходять на чудову навколишню природу. На жаль, замість палісадника на території розміщена автостоянка. Проте на задньому дворі облаштований приватний сад, де достатньо місця для барбекю чи обідів на свіжому повітрі.

Відомо, що станцію звів у 1867 році архітектор вікторіанського стилю Чарльз Генрі Драйвер. Потім будівлю купила Британська залізниця, а тоді її переоблаштували на приватне житло.

Нерухомість Залізнична станція Будинок АнгліяКолишня приймальня / Фото Cavendish estate agents

Що думають люди

Коли фото поширилося інстаграмом, воно викликало жваві обговорення. Деякі користувачі жартували, що "все одно запізнилися б на потяг". А деякі коментатори були занепокоєні через близькість до залізничних колій.

  • Шум, шум, шум! Я ніколи не знатиму спокою;
  • Уявіть, як ваш будинок гримить від кожного поїзда, що проїжджає повз! На добраніч;
  • Це гарний район, але поїзди протягом усього дня проїжджають повз на повній швидкості.

Один користувач також розповів про те, що поруч немає жодних магазинів, а перехожі можуть стукати у двері, думаючи, що там квиткова каса.

Источник материала
loader
loader