Залізничний міст у Бердянську знищили ГУР та рух опору - джерело
Залізничний міст у Бердянську знищили ГУР та рух опору - джерело

Залізничний міст у Бердянську знищили ГУР та рух опору - джерело

Головне управління розвідки Міноборони України та рух опору провели у тимчасово окупованому Бердянську успішну спецоперацію, під час якої знищили залізничний міст, який окупанти використовували для перевезення військових вантажів.

Про це Укрінформу повідомило джерело.

«Про кілька потужних вибухів місцеві мешканці повідомляли у соцмережах вчора ввечері. Внаслідок успішних диверсійних дій був підірваний залізничний віадук (міст), розташований між будівлею Водоканалу та автомийкою по Східному проспекту», - зазначив співрозмовник.

За словами джерела, знищення цього мосту повністю паралізувало залізничне сполучення з Бердянськом. «Як наслідок - неможливість довезення пально-мастильних матеріалів, зброї та боєприпасів для окупаційних сил у тимчасово окупованому українському місті. І хоча місцеві окупаційні ресурси та пропагандисти стверджують, що «все мосты стоят целые», жодних фото нібито цілого мосту вони не демонструють», - заявив співрозмовник.

Як повідомлялося, у тимчасово захопленому російськими військами Бердянську Запорізької області 27 жовтня був підірваний залізничний міст.

Источник материала
loader